(Tiếng Việt) Restoring soil health from long term intensive Robusta coffee cultivation in vietnam: “a review”
Posted By admin on 23/06/2025
Related post
INVESTIGATE THE EFFECTS OF DIFFERENT LEVELS OF RIPENESS OF BLACK PEPPER BERRIES ON QUALITY IN THE CENTRAL HIGHLANDS
The short-term effect of coffee husk biochar application in acidic soils on soil properties, root mycorrhization, pest, and disease management and yields in Robusta coffee and black pepper plantations in Gia Lai province, Vietnam
Soil properties influence the prevalence of soilborne pathogens in Robusta coffee and black pepper systems in Vietnam’s Central Highlands
EFFECT OF ARACHIS PINTOI INTERCROPPED WITH BLACK PEPPER PLANTATIONS IN THE CENTRAL HIGHLANDS
(Tiếng Việt) Liming effect on soil chemical and biological properties, pests and diseases, and crop yields in robusta coffee and black pepper in Vietnam
(Tiếng Việt) KẾT QUẢ ĐÁNH GIÁ CHẤT LƯỢNG MỘT SỐ MẪU ĐẤT TRỒNG CÀ PHÊ TẠI 4 TỈNH TÂY NGUYÊN
(Tiếng Việt) TẬP HUẤN KỸ THUẬT GHÉP MINI CÂY CÀ PHÊ – NÂNG CAO KỸ THUẬT GHÉP VÀ CHẤT LƯỢNG CÂY GIỐNG CÂY CÀ PHÊ
(Tiếng Việt) GIỚI THIỆU MÔ HÌNH CƯA GHÉP CẢI TẠO CÁC GIỐNG CÀ PHÊ CHÈ LAI TN6, TN7, TN9 TẠI SƠN LA









