(Tiếng Việt) Hội thảo Giới thiệu một số công nghệ bảo quản, chế biến nông sản có khả năng ứng dụng tại Đắk Nông(30/09/2019)
Sorry, this entry is only available in Tiếng Việt.
Sorry, this entry is only available in Tiếng Việt.
Lê Thị Cẩm Nhung Bộ môn Hệ thống Nông nghiệp Ngày 20 tháng 9 năm 2019, tại xã Ea Toh, huyện Krông Năng, tỉnh Đắk Lắk, Công ty TNHH MTV Xuất Nhập Khẩu 2/9 Đắk Lắk (SIMEXCO Đắk Lắk) kết hợp với UBND huyện Krông Năng và các đơn vị có liên quan đã tổ chức “Ngày hội nông dân”. Tham gia sự kiện này có…
ThS. Đào Thị Lan Hoa Phòng Khoa học và Hợp tác Quốc tế Sáng ngày 19 tháng 9 năm 2019 tại Thành phố Buôn Ma Thuột, tỉnh Đắk Lắk, Cục Bảo vệ Thực vật phối hợp cùng Sở Nông nghiệp và Phát triển Nông thôn tỉnh Đắk Lắk đã tổ chức Hội nghị: “Định hướng về sản xuất Nông nghiệp gắn với thị trường tiêu thụ một số…
Sorry, this entry is only available in Tiếng Việt.
Sorry, this entry is only available in Tiếng Việt.
For more information: khoahoc@wasi.ac.vn
For more information: khoahoc@wasi.ac.vn
For more information: khoahoc@wasi.ac.vn
Nguyen Xuan Hoa (Ph.D) Division of Plant Protection Black pepper is an important Vietnamese export product. For many years, Vietnam has always maintained the world’s number one position in the black pepper production and export. Currently, Vietnamese black pepper is present in more than 100 markets around the world. From 2018 up to now, black pepper price has been decreasing, affecting the Vietnam’s pepper industry. However, in the…
Tran Thi Tham Ha (M.Sc) Division of Post-havest Studies Saccharomyces cerevisiae is a species of yeast that is commonly used in food industry such as winemaking, baking and brewing. The yeast is able to secrete pectinlyase and polygalacturonase enzymes, which help the degradation of coffee mucilage and pulp. Saccharomyces cerevisiae is essential for coffee fermentation as it can contribute to accelerating the rate of fermentation,…