Coffee is a complex combination of chemicals such as phenolic chlorogenic acid, di terpenes and caffeine, which is a natural alkaloid that can be found in large amounts more in coffee than in any other dietary products. Coffee is also composed of many other constituents such as potassium, niacin, magnesium, and antioxidant substances, like tocopherols, that may play a role in its biological activity. Coffee is a beverage that can have different caffeine concentrations, depending on the methodology of beverage preparation and type of coffee. The annual amount of coffee consumed per person is about 4 kg in USA and about 3 kg in United Kingdom. In the last few years several studies have pointed out that the consumption of coffee can bring health benefits by influencing on many biological systems; for instance it has been shown that people who drink coffee regularly have lower risks of developing type 2 diabetes, colon cancer, liver cirrhosis and gallstones. Because the benefits of coffee on health seem to exceed the negative effects, coffee can be regarded as a functional food. (Messina and et al., 2015)
Coffee and human health
Posted By admin on 26/08/2019
Related post
(Tiếng Việt) Tổ chức Nghiên cứu Khoa học và Công nghiệp Khối thịnh vượng chung Australia (CSIRO) đến làm việc với Viện Khoa học Kỹ thuật Nông Lâm nghiệp Tây Nguyên
(Tiếng Việt) Nghị quyết 57 và giải pháp về chọn tạo giống cây trồng
(Tiếng Việt) Viện Khoa học Kỹ thuật Nông Lâm nghiệp Tây Nguyên tổ chức Hội nghị Khoa học công nghệ năm 2024
(Tiếng Việt) Viện Khoa học Kỹ thuật Nông Lâm nghiệp Tây Nguyên tổ chức tọa đàm “Than sinh học (Biochar) và ứng dụng trong sản xuất nông nghiệp bền vững”
(Tiếng Việt) Viện Khoa học Nông nghiệp Việt Nam thông báo Tuyển sinh trình độ tiến sỹ 2025
(Tiếng Việt) Lễ ký thỏa thuận hợp tác giữa Viện Khoa học Kỹ thuật Nông Lâm nghiệp Tây Nguyên và Công ty TNHH Bayer Việt Nam
(Tiếng Việt) Viện Khoa học Kỹ thuật Nông Lâm nghiệp Tây Nguyên và Công ty TNHH Bayer Việt Nam tổ chức gặp gỡ, thảo luận về chương trình hợp tác trên cây sầu riêng và cây cà phê
(Tiếng Việt) Hội thảo “Nông nghiệp Tây Nguyên với đột phá khoa học công nghệ và đổi mới sáng tạo”