Coffee is a complex combination of chemicals such as phenolic chlorogenic acid, di terpenes and caffeine, which is a natural alkaloid that can be found in large amounts more in coffee than in any other dietary products. Coffee is also composed of many other constituents such as potassium, niacin, magnesium, and antioxidant substances, like tocopherols, that may play a role in its biological activity. Coffee is a beverage that can have different caffeine concentrations, depending on the methodology of beverage preparation and type of coffee. The annual amount of coffee consumed per person is about 4 kg in USA and about 3 kg in United Kingdom. In the last few years several studies have pointed out that the consumption of coffee can bring health benefits by influencing on many biological systems; for instance it has been shown that people who drink coffee regularly have lower risks of developing type 2 diabetes, colon cancer, liver cirrhosis and gallstones. Because the benefits of coffee on health seem to exceed the negative effects, coffee can be regarded as a functional food. (Messina and et al., 2015)
Coffee and human health
Posted By admin on 26/08/2019
Related post
(Tiếng Việt) Thứ trưởng Bộ Nông nghiệp và Môi trường Hoàng Trung cùng đoàn công tác đến làm việc với Viện Khoa học Kỹ thuật Nông Lâm nghiệp Tây Nguyên
(Tiếng Việt) Khóa đào tạo “Ứng dụng AI và sử dụng phân bón đúng cách nhằm giảm phát thải CO2 trong sản xuất nông nghiệp hiện đại”
(Tiếng Việt) BẢN TIN THỊ TRƯỜNG CÀ PHÊ: TUẦN CUỐI THÁNG 9/2025 – PHỤC HỒI ẤN TƯỢNG TRƯỚC THỀM VỤ MỚI
(Tiếng Việt) Một số kết quả nghiên cứu về phát thải khí nhà kính (KNK) từ hoạt động sản xuất cà phê tại Tây Nguyên
(Tiếng Việt) Nguồn phát thải khí nhà kính trong sản xuất cà phê tại Tây Nguyên
(Tiếng Việt) Nghiệm thu đề tài cấp cơ sở:”Nghiên cứu ảnh hưởng của mật số tuyến trùng Meloidogyne spp. đối với sinh trưởng và phát triển giống hồ tiêu Vĩnh Linh trong điều kiện vườn ươm”.
(Tiếng Việt) LỊCH LÀM VIỆC DỰ KIẾN CỦA BAN LÃNH ĐẠO VIỆN TUẦN 11/8 – 15/8/2025
(Tiếng Việt) Thông báo cuộc thi “Giải pháp Đổi mới sáng tạo thích ứng với Biến đổi khí hậu cho ngành Cà phê